mandag 18. oktober 2010

Hverdag!

Må innrømme at jeg er mest glad i helger for da er vi sammen alle 4, men nå er hverdagen her igjen gitt!

Vi prøver ut litt rutiner med denne nye verdensborgeren i hus, og av og til blir mamman litt svett når hun er alene gitt! Hehe! Men det går seg nok til etterhver som alle blir vant til at vi er flere. Kjekt når den store gråter fordi den lille gråter, og mamman ikke helt hvem som trenger trøst og hva grunnen til den ene eller andre er. Men vi lærer nok!
Prøvd meg alene med begge to på morran i dag, og alle var venner og fornøyde gitt! Litt vanskelig når storejenta (som er 1 år så ikke så stor gitt!) må vente og enda verre når vi ikke kan gå akkurat når hun er klar. Men det er nok bare sundt å lære det også.

Har også vært å handlet inn middag og ting for denne og neste uke. Håper det holder, for handling er ikke det jeg har mest lyst til å bruke tid på for tiden. Litt ferske ting som melk og brød og frukt/grønt vil vi jo trenge, men vi trenger ikke finne på middag og slike ting!

Vår 2 ukers meny:
Mandag: fisk, poteter og gullrøtter/brokkoli
Tirsdag: vi skal bort
Onsdag: Kjøttpudding, grønnsaker og poteter m brun saus
Torsdag: Blomkålsuppe og hjembakt brød
Fredag: Tikka Masala
Lørdag: Grov pizza
Søndag: tacosuppe

Mandag: Middagspølser, gullrøtter og erter, hjemlagd potetmos
Tirsdag: fisk (ørret) i folie med ris
Onsdag: Wok
Torsdag: pannekaker
Fredag: Winerznitsel, kokte poteter og grønnsaker
Lørdag: biff
Søndag: høne i sursøt saus

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!