mandag 30. august 2010

Barnas dag på friluftsmuseeum

Helgene går unna i en voldsom fart nå synes jeg!
Denne helgen har det vært utrolig varierende vær, men vi har alikevel klart å gjøre litt ute sammen også :)

På søndag brukte vi store deler av dagen på barnas dag på et friluftsmuseum. Kjempe flott!
Lille frøken her har jo vært der masse, men denne gangen var det en spesiell dag og masse folk! (nesten bedre å være der "alene" på dagtid. hehe)

Hun så dukketeateret "lille Blå" for de som husker det fra barnetv..

Hun var veldig fasinert en lang stund! Og vi holdt nesten hele forestillingen tror jeg.

Mens fortsatt de fleste var inne tok jeg dette bilde ute. Masse folk ja!! '
Søndag var det åpent inn til sauene og geitene. Frøkna synes dette var hysterisk morsomt, og skulle helst løpe etter sauene. Med bratte bakker og sølevann overalt (og bæsj) ble det ikke helt sukse, men hun kosa seg masse!  Det var selvfølgelig muligheter for å kjøpe masse forskjellig, fra steinbakt brød, vafler og div til tur med hest og vogn. Men for oss var det dyra som var spennende. Mat fasinerer henne lite når vi er ute sånn igrunn..


Vi leta masse etter kuene, Snuppa er veldig fasinert av den som var kalv i vår. Og de koser seg masse sammen (gjennom gjerde) når de møtes. Men igår fant vi de ikke gitt. Kan hende de er tilbake hos bonden, eller at de lå slik til at vi ikke så de fra utenfor sperringene. Men da kunne vi gå til bilen og "såva" istedenfor gitt.


Avslutta helga med hønsefrikase og svigers på middag. En god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!