fredag 27. august 2010

Lyst til å se snupperommet ferdig?

Vel... Nå er det ferdig!
Jeg er veldig fornøyd, selv om rommet er lite har jeg fått det hyggelig og også rom for lek og hygge for snuppa. Ikke bare et soverom! :)

Noen løsninger er jeg veldig fornøyd med!
Det er i rommet et innebygd skap, slik som det var i gamledager. Døra var borte lenge før vi overtok huset, og jeg er ikke så glad i slike skap. Vi skal i tillegg ha klær og slike ting samla på et annet rom, så skap trengte vi ikke.
Siden ikke alle er like glad i kreative løsninger, så har jeg gjort det enkelt slik at å fjerne noen få skruer er nok til å få plass til hyllene igjen og skapet er tilbake.
Det skal et leselys inni til snuppa, men jeg har ikke funnet det jeg vil ha.
Det er også montert en rullgardin, som går nesten helt ned. På den måten kan vi skjule på rotet øvert der jeg har beholdt noen hyller til div ting, og evt hele kroken om hun skulle ønske det etterhvert.


På Bohus fant jeg noen perfekte hyller i kubeutforming. Inni er de rosa, og matcher veldig mitt rosa og lilla tema. Hehe! 4 slike hyller ble spora opp, siden de selger ut serien var det innom forskjellige bohusvarehus. Men 4 stk er nå på vegg! 3 til snupp og 1 til oss voksne.

Her er en liten "lekekrok", som ikke er krok, men avgrensa på langveggen med disse hyllene. Imellom to av de har komfyren havna, og det blir ca midt i rommet. Hun elsker det!



Hun har også fått med seg senga si og lesestolen til kvelden. Med vegghengt sengehimmelstativ (nei, fant ikke men fant en til å sette i vogger og kledde denne med stoff og festet den i veggen med beslag finni på Claus Olson.) Vanlig gardiner er satt på stativet, så da er det samme om det går bak eller ikke, og muligheten blir mange fler!
Ble ganske koselig synes jeg!



Til sist et bilde av hele rommet. Er ikke store rommet, men det ble over all forventning (iallefall min og sambos :)  Det blir nok en liten krok i enden av senga (der dukkevogn står nå) med dukkeseng som hun skal få som storesøster gave, og når stolen går ut blir det lite bord og stol under vinduet. Men det er litt til enda.
Teppet med tall var også en stor hitt!

2 kommentarer:

  1. Så nydelig!! Rommet var virkelig helt utsøkt, og lesekroken var kjempe smart. Så kreativ du er :)

    Ha en god helg.

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!