søndag 18. juli 2010

3 dager ferie på fjellet!

Vi bråbestemte oss for 3 dager på fjellet hos mine foreldre!
Med rasende hormoner, sliten alle 3 og alt for mye som skal gjøres hjemme var det godt å komme litt unna!

Mine foreldre er store deler av tiden på fjellet når de har ferie, og er alltid glade for besøk! For den gravide er det også godt å bli skjemt litt bort av mamman sin av og til! ;)

Været var ikke av det beste, men vi har kost oss masse! Sambo har fått hvilt seg litt og sovi 2 hele netter, som ble lange! Og jeg har fått servert både mat og godis! Snuppa koser seg maks der oppe, og denne gangen har vi også vært på setra på dagstur!

Vesla i Manducan på pappa T`s rygg og jeg med tursekk. En liten gåtur fra bilen og frem til hytta. På turen fikk hun hilse på sauer og vi satt litt ved vannkanten før vi låste oss inn. Dette er jo min hyttedrøm og det finnes ingen bedre steder på jord enn den setra! Vi er bare der alt for sjelden!
Snuppa slappa vist også godt av for hun tok seg en lang lur på sofan mens vi koste oss med litt kaffe!

Det kjennes som batteriene har fått lada seg litt, for både store og små! Så nå er vi klare for å sette i gang igjen med alle prosjektene hjemme!

3 kommentarer:

 1. Så godt det er å komme vekk og lade seg opp litt, det var veldig veldfortjent for dere :)

  SvarSlett
 2. Så deilig å komme seg vekk litt ;)

  SvarSlett
 3. :) Det var godt ja!

  Så hyggelig at du er igang med blogg igjen Lady E! Er inne å følger med!

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!