tirsdag 20. juli 2010

Saccosekken...

En glemt skatt eller en gjenfunnet plage?

Jeg ser stadig at det har kommet ny typer saccosekker, "uteputer", "fatboy" og hva det nå heter.
I kveld måtte jeg rømme fra malingshuset og befinner meg i mitt barndomshjem. Der er en av de gamle saccosekkene fra sent 80-tallet funnet frem fordi jeg har planer om å gjøre den om til en (kanskje 2?) mindre og fastere saccosekker til snuppa (og den nye?).
I kveld ble den derimot brukt i sin herlige mintgrønne orginale skinnfasong- og jammen vet jeg ikke om det kanskje er det beste jeg har sitti/liggi i på leeenge!!  Kanskje skal den få være i sin form? Men jeg tviler sterkt på at min kjære vil godta en slik i stua.. Hihi!
Men tenk hvor deilig å kunne slenge seg ned i en slik på gulvet ved sidenav snuppa og lille som leker? Uten å måtte bli av i rompa og støl i hele kroppen?

Kanskje er det bare fantastisk fordi kroppen er i så store endringer igjen eller kanskje er det en glemt fantastisk møbel som er gjemt unna i folks sinn fordi den skrek i sine 80-tallsfarger og falske skinn?!

3 kommentarer:

 1. Vi ønsker oss en sånn til Prinsen. Han elsker å herje og hoppe i seng og dyner. Så det hadde virkelig vært noe ja ;)

  SvarSlett
 2. Tenker du da den fantastiske fra 80- tallet med skrikende farger i jukseskinn eller en litt mer "tidsriktig" alla Fatboyen?! Hehe!

  Skal legge ut bilde av den snuppa skal få når den blir ferdig :)

  SvarSlett
 3. De er supre å sitte i, så i stede for å lage to, kanksje bare lage en til deg selv. Trekke den om på en måte. Så den står i stil :)

  SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!