onsdag 28. juli 2010

Status på alle prosjekter! Male, male, blomster, male

DA begynner vi å komme så langt at vi kan se slutten på selve husmalinga!!! Hurra!!!

Nå er uthuset ferdig, ca 1 time igjen med maling på huset også er det garasjen! Vi må også male muren, men det håper jeg ikke tar alt for mange timer.
En av oss maler fra ca 11 om formiddagen og til lyset blir for dårlig på kvelden.

Tips til alle som tenker tanker om å male hus og være gravid med små i huset; IKKE GJØR DET!! Husmaling kan vente - eller det finnes folk til slikt!!
Det sa jeg sist jeg malte hus og jeg sier det denne gangen også DET FINNES FOLK TIL SLIKT!! Som faktisk er flinke på det og synes det er en bra jobb!!
De bruker sikkert halve tiden av det vi gjør også.... Men synes vi har vært ganske effektive da.

Bilder kommer!!

Jeg og snupp har også fått spadd opp et bedd som nesten var grodd igjen og fant ut at en av rosene jeg fant sist høst, har kommet seg og dermed reiste vi på hagesenter og kjøpte en rose til og en hvit plante til å ha imellom. Det ble også et gjerde av bambus. Veldig fornøyd igrunn! Beholdt endel av det gamle og friska opp med litt nytt. Så får vi se om det blir som jeg har trodd eller om alt er dødt neste sommer....

(bilde kommer her også!)

Benken jeg begynte på i september kan kanskje klare å bli ferdig iløpet av tiden før neste kommer.Alt er iallefall i hus til at det skal gå... Mangler bare tiden!

(bilder burde det nok vært, hvor er den kabelen hen!?)

Og siste prosjekt, nytt rom til tulla!!
Her har jeg ikke engang klart å tømme enda, men nå har jeg bestemt meg for at bra malingsvær ute må prioriteres, selv om jeg gjerne skulle ha flyttet henne over på nytt rom i god tid før barnehagestart, ble ikke det noe.
Så her er det en stund til bilder kommer! Hehe!

1 kommentar:

  1. Heisann :)

    Ville bare takke for koselig kommentar på barnehagestartinnlegget mitt :) Og takk for mange gode tips. Imorgen skal vi ha samtale så regner med det kommer en del tips av det også! :)

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!