fredag 24. august 2012

Helg!!

Etter noen dager med litt maratonfølelse her hjemme skal det bli godt med helg!!

Denne helga blir ganske spesiell for ei god venninne av meg skal gifte seg!! (med en kompis av sambo ;) )
Det hele starter allerede i kveld og holder på til søndag, så det blir nok en innholdsrikt og minnerik helg.

Det er jo alltid spennende med slike dager, og selv om man vet endel så er det alltid noe spesielt når man faktisk ser brudeparet i kirken, lokalet pynta og festen er i gang. GLEDER MEG!!

Men slike dager følger jo også med en liten klesutfordring! Hehe! Jeg var sikker på at jeg hadde vært lur i denne gangen. kjøpte meg en kjole ganske tidlig i vår, og har vært fornøyd. Når det er en uke igjen kommer man på at sko er jo også noe man må ha... Så kjolen på, og kjolen av. DEN vil jeg IKKE bruke..
Så etter en runde i byen, var jeg like kjoleløs, men hadde sett en jeg gjerne ville ha- men kosta litt mye synes jeg...
Etter 4 dager med tenking og frem og tilbake i hodet mitt, bestemmer jeg meg for å dra og se om den fortsatt er i butikken. Samme dag ser jeg at det skal være 70% salg i butikken i forbindelse med nattåpent dagen etter. Med is i magen og litt småforvirra venter jeg til dagen etter, og da jeg kommer innom henger den fortsatt der.. Prøver den på og igjen synes jeg den er veldig fin!! Litt lang, og jeg aner ikke hvor mange kunder sammen med damene i butikken som prøvde å finne sko til meg (litt rar på sko gitt). Men det fant jeg ikke...
Kjøpte kjolen og håper på å være fornøyd med den til flere anledninger fremover!!


Så om noen har HØYE sko, lyse gjerne sand, i str 40/41 de kan avse i morgen er det bare å ringe! hehe! 

2 kommentarer:

  1. oi.. håper vi får se bilde av fine kjolen.. håper det ordner seg med sko. jeg har dessverre ikke noe som kan hjelpe deg...

    SvarSlett
  2. Å kjolen så nydelig ut! Håper du legger ut fler bilder av den :)

    Tusen takk for koselig gratulasjon inne hos meg :)

    Ha en nydelig kveld!

    Klem

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!