lørdag 22. september 2012

0.59.11

Rett etter målgang! fotograf: Lene Våer
Jupp!
Dagens tid!
Jeg sa jo i sist innlegg at jeg håpet å løpe litt fortere enn sist uke, og det gjorde jeg også :)

Jeg er kjempe fornøyd! Med en gjennomsnittsfart på ca 10 km/t så synes jeg ikke det er så ille!
Oslo hadde da vind og regn å by på i dag, så det var om å gjøre å få på seg tørre klær og finne en dusj litt fort.. Men under selve løpet var det helt greit at været var sånn, det var etterpå man ble fort kald!

Dagen har vært veldig hyggelig også, for søster var med og vi har brukt resten av dagen i Oslo! Jeg var nok kanskje ikke så veldig til shoppingselskap, for jeg fant meg gjerne en stol eller sofa å sitte i, men sittende på kafe var jeg iallefall mer tilstede! Hehe! Vi ble sittende en stund å se på de som løp maraton. Jeg er mektig imponert! Noen så ut til å ha det ganske fryktelig, andre var virkelig i siget! Jeg aner ikke hvilke tider folk kom inn på, men de var endel som løp etter slike ballonger med tider på, og mellom 03.30 og til 0430 var det endel. Det å løpe så lenge, så fort virker laaangt unna hva jeg har tenkt til gitt!
Det er ikke så ofte jeg og søster har tid helt alene, uten annen familie eller barn så det har vært veldig hyggelig!

Nå er jeg i seng og gleder meg igrunn til å lukke øya! På farten fra kl 06 til kl 2140, men løp ganske tidlig tar litt på kjenner jeg....

Så da har jeg klart å nå målet mitt... Da må man vel finne seg nye mål da!
Ideer noen?!

1 kommentar:

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Jeg setter veldig pris på det, og legger du igjen lenke til deg selv stikker jeg innom deg også!